Sos De Vanilie
Sosul de vanilie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare de mare, lichior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie, Sos De Vanilie, și Sos De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mic doar până se încălzește. Într-un castron, amestecați gălbenușurile, zahărul și sarea până se îngroașă ușor și au o culoare mai deschisă. Se toarnă încet jumătate din laptele cald în gălbenușamestec, amestecând continuu. Apoi, turnați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și acoperă gros spatele unei linguri. Puneți un castron peste o baie de gheață, apoi strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste castron.
Adăugați vanilia și amestecați până se răcește. Se amestecă lichiorul după gust, apoi se dă la frigider timp de aproximativ 2 ore, până se răcește complet, înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Baker & Spice, a evoluat din implicarea ei în piețele fermierilor din Portland și Hillsdale. Locuiește în Portland, Oregon.