Sos De Usturoi-Lămâie Prăjită
Sosul prăjit de usturoi-lămâie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți usturoi, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Meyer lămâie prăjită morcov siruri de caractere cu sos de usturoi lamaie, Sparanghel prăjit cu sos de usturoi-lămâie, și Pui Cu Usturoi Prăjit, Sos De Lămâie Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți pielea exterioară din fiecare cap de usturoi și aruncați-o.
Tăiați o treime din fiecare cap de usturoi.
Așezați usturoiul, tăiat cu fața în sus, în centrul unei bucăți de folie de aluminiu grea. Fold folie peste usturoi, etanșând bine.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când usturoiul este moale.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea de hârtie din usturoi. Strângeți pulpa din fiecare cuișor sau scoateți cu o lingură.
Combinați pulpa de usturoi, Sucul de lămâie și ingredientele rămase în recipientul unui mic robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Serviți la temperatura camerei cu pui, carne de porc sau legume.