Sos De Turta Dulce 8
Gingerbread souffl ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, zahăr pudră, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Sufleu de turtă dulce cu Maple creme Anglaise, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Coat 8 (6 uncii) souffl feluri de mâncare cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr granulat. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făină și 2 linguri de zahăr granulat; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat lapte; aduceți la fierbere, amestecând constant cu un bici. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
Adăugați melasă și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri de ou), amestecând cu un tel. Pune deoparte.
Așezați albușurile într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari (nu exagerați). Îndoiți ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestec de melasă; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 sau 3 ori la nivel.
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Presărați fiecare suflet cu 1/2 linguriță de zahăr pudră.