Sos de stafide pentru șuncă

Sos de stafide pentru șuncă
Sosul de stafide pentru șuncă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, stafide, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un sos. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sos De Stafide Cu Rom, Afine Rum-Sos De Stafide, și Turtă Dulce Cu Sos De Stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți zahărul brun, amidonul de porumb și muștarul uscat într-o cratiță de 1 litru la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați treptat apa și sucul de lămâie în amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
3
Se amestecă stafidele în amestec și se aduce la fierbere, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista