Sos De Spaghete Italiene Cu Aragaz Lent
Rețeta sosului de spaghete italian cu aragaz lent este gata în aproximativ 8 ore și 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 132 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 65 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, pastă de roșii, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Spaghete Italiene Cărnoase Cu Aragaz Lent, Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, și Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, ceapă, ciuperci și usturoi la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Așezați amestecul de cârnați în aragazul lent căptușit. Se amestecă ingredientele rămase.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.