Sos de spaghete fără carne
Sosul de spaghete fără carne este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 10 porții. O porție conține 314 calorii, 11 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 1,17 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Sosul de spaghete fără carne de casă, Sosul de spaghete fără carne de casă și Sosul de spaghete fără carne de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un ibric mare de supă sau într-un cuptor olandez, căliți ceapa, ardeiul verde, țelina și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adaugati rosiile, ciupercile, sosul de rosii, pasta de rosii, vinul sau apa, zaharul, otetul si condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore. Aruncați frunza de dafin.