Sos de spaghete de porc și ciuperci cu aragaz lent
Nevoie de o sos fără lactate? Sosul de spaghete cu carne de porc și ciuperci cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coaste de porc, spaghete, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de spaghete de porc și ciuperci cu aragaz lent, Sos De Paste Gros Stil Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Spaghete Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția ciupercilor, spaghetelor și uleiului.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Folosind 2 furculițe, rupeți carnea de porc în bucăți de mușcătură în aragaz. Se amestecă ciupercile. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 15-20 de minute. Între timp, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă uleiul în sos.
Se servește peste spaghete fierbinți.