Sos de spaghete de porc și ciuperci cu aragaz lent
Sosul de spaghete cu carne de porc și ciuperci cu aragaz lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 578 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, piureul de roșii, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Paste Gros Stil Aragaz Lent, Cotlete De Porc Spaghete Cu Aragaz Lent, și Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția ciupercilor, spaghetelor și uleiului.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Folosind 2 furculițe, rupeți carnea de porc în bucăți de mușcătură în aragaz. Se amestecă ciupercile. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 15-20 de minute. Între timp, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă uleiul în sos.
Se servește peste spaghete fierbinți.