Sos De Spaghete

Sos De Spaghete
Sosul de spaghete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 121 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ciuperci porcini, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghetti alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ciupercile și 2/3 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați ușor ciupercile pentru a elibera nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarceți-le uscate și tocați-le bine. Rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Între timp, combinați usturoiul, ceapa și uleiul într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mediu-mare. Se amestecă des până când ceapa se rumeneste ușor și are un gust dulce, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru tigaie, adăugați ciuperci și cea mai mare parte a lichidului de înmuiere, aruncând restul nisipos. Adăugați și roșii, pătrunjel, vin, cimbru, zahăr și fulgi de chili. Se aduce la fierbere și se fierbe rapid până se reduce la 3 litri, aproximativ 1 1/4 ore; se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Folosiți fierbinte sau lăsați sosul să se răcească, apoi acoperiți și răciți până la 5 zile. Pentru a stoca mai mult, înghețați în porții ușor de utilizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista