Sos De Spaghete
Sosul de spaghete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 121 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ciuperci porcini, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghetti alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ciupercile și 2/3 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați ușor ciupercile pentru a elibera nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarceți-le uscate și tocați-le bine. Rezervă lichid.
Între timp, combinați usturoiul, ceapa și uleiul într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mediu-mare. Se amestecă des până când ceapa se rumeneste ușor și are un gust dulce, aproximativ 10 minute.
Pentru tigaie, adăugați ciuperci și cea mai mare parte a lichidului de înmuiere, aruncând restul nisipos. Adăugați și roșii, pătrunjel, vin, cimbru, zahăr și fulgi de chili. Se aduce la fierbere și se fierbe rapid până se reduce la 3 litri, aproximativ 1 1/4 ore; se amestecă des.
Se adaugă sare după gust.
Folosiți fierbinte sau lăsați sosul să se răcească, apoi acoperiți și răciți până la 5 zile. Pentru a stoca mai mult, înghețați în porții ușor de utilizat.