Sosul de sos cu cremă de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ciuperci nasture, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Sos De Smântână Cu Ciuperci, Biscuiți cremă cu cârnați și sos de ciuperci, și Sos Ușor De Ciuperci Vegetariene.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu până se spumează; gătiți și amestecați șalotele și usturoiul în untul topit timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci și rozmarin; se amestecă pentru a acoperi, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Se toarnă 1/4 cană de vin alb în amestecul de ciuperci; gătiți și amestecați până când ciupercile se rumenesc, 3 până la 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați smântână și 2 linguri de vin alb. Gatiti si amestecati pana cand sosul este cremos si gros, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se presara cu parmezan.