Sos De Sos De Ciuperci

Sos De Sos De Ciuperci
Sosul de sos cu cremă de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ciuperci nasture, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Sos De Smântână Cu Ciuperci, Biscuiți cremă cu cârnați și sos de ciuperci, și Sos Ușor De Ciuperci Vegetariene.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu până se spumează; gătiți și amestecați șalotele și usturoiul în untul topit timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciuperci și rozmarin; se amestecă pentru a acoperi, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Se toarnă 1/4 cană de vin alb în amestecul de ciuperci; gătiți și amestecați până când ciupercile se rumenesc, 3 până la 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați smântână și 2 linguri de vin alb. Gatiti si amestecati pana cand sosul este cremos si gros, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista