Sos De Smântână-Ierburi

Sos De Smântână-Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de smântână-ierburi. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână capere, smântână, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi, Brioșe cu smântână și ierburi, și Pâine Cu Ierburi Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună smântână, maioneză, capere, mărar, suc de lămâie și piper roșu măcinat până se omogenizează. Se răcește până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CapereCapere
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista