Sos De Smântână-Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de smântână-ierburi. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână capere, smântână, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi, Brioșe cu smântână și ierburi, și Pâine Cu Ierburi Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună smântână, maioneză, capere, mărar, suc de lămâie și piper roșu măcinat până se omogenizează. Se răcește până la 3 zile.