Sos de salată în stil Restaurant Italian II
Rețeta italiană de salată în stil Restaurant ii este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 47 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 257 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, oțet de vin, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată De Pui În Stil Restaurant, Salată de pui Skinny Buffalo cu sos de brânză albastră cu iaurt grecesc și salate de Restaurant, și Restaurant Italian Pui.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați maioneza, oțetul, uleiul, siropul de porumb, parmezanul, brânza Romano, usturoiul, condimentul Italian, pătrunjelul și sucul de lămâie. Se amesteca pana se omogenizeaza. Acoperiti si bagati la frigider până se răcește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano, și Vin sunt alegeri foarte bune pentru Italian. Italienii știu alimente și ei știu că vin. Trebbiano și Verdicchio sunt Italian, vinuri albe acea pereche bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este o mare roșie italiană pentru mai grea, mai îndrăzneț feluri de mâncare. La Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un 4.4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Acesta costă aproximativ 32 de dolari pe sticla.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.