Sos De Salată Italiană
Salata italiană este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 37 și costă 5 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de oțet de cidru, căței de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Sos De Salată Italiană, Salată de spaghete cu pansament Italian, și Salată De Grădină Cu Pansament Italian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul, amestecul de salată, usturoiul, oțetul și apa; bateți treptat în ulei. A se păstra la frigider. Se amestecă înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.