Sos De Salată De Ierburi Dijon

Sos De Salată De Ierburi Dijon
Pansamentul pentru salată de plante Dijon este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 10 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită muștar dijon, piper, zahăr și pătrunjel. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de fenicul Radicchio andive cu sos picant de plante Dijon, Dijon-pansament cu ierburi, și Pansament Cremos Cu Ierburi Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați primele opt ingrediente. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Serviți peste salată. Puneți la frigider resturile.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este David Bruce Russian River Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
David Bruce Râul Rus Chardonnay
David Bruce Râul Rus Chardonnay
Culoare paie deschisă, cu arome de mandarină, caș de lămâie, fructe de piatră, flori de flori albe și un indiciu de butterscotch. Pe gust există arome de grapefruit alb, piersic, nuci pecan prăjite cu aciditate echilibrată și note minerale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista