Sos de rubarbă dulce 'N' Sour
Sweet 'N' Sour Rhubarb Sos este un sos fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 15 porții cu 115 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați merișoare, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Rețete similare includ tilapia iute și acrișoară cu sos de rubarbă ghimbir, carne de porc friptă cu sos de ceapă dulce-rubarbă și sos dulce și acru.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere; reduce caldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când rubarba este fragedă și sosul este îngroșat.
Serviți peste pui, curcan sau porc.