Sos De Roșii Prăjite
Sosul prăjit de roșii-Caper necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.48 pe portie, obțineți un sos care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 36 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați capere, sare, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare includ Cod prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper, Snapper prăjit la cuptor cu Salsa de roșii și capere, și Pui în sos de roșii-Caper.
Instrucțiuni
Filetați 1 kilogram de roșii cherry clătite (aproximativ 1 in. larg), atingându-se, pe frigarui subțiri de metal. Filetați 1/2 kilogram de ceapă perlată necojită (aproximativ 1 in. larg), atingându-se, pe frigarui subțiri de metal.
Așezați frigarui pe un grătar ușor uleiat peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți des până când legumele sunt carbonizate, 5 până la 8 minute pentru roșii, 8 până la 10 minute pentru ceapă. Scoateți și aruncați cojile de ceapă. Într-un blender sau robot de bucătărie, roșii grosolan pure, ceapă, 1/4 cană de pătrunjel ușor ambalat și 4 lingurițe de capere scurse.
Se adaugă sare după gust. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.