Sos De Roșii-Mentă
Sosul de roșii-mentă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de conserve de roșii, frunze de mentă, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Linguine cu sos de roșii-menta, Chiftele de miel în sos de roșii de mentă, și Scoici la grătar cu sos de roșii-mentă și Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă roșiile și se fierbe. Reduceți la minim și fierbeți până când sosul s-a îngroșat ușor, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă menta, busuiocul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la o săptămână.