Sos de roșii de măsline și uscate la soare peste pui
Olive și sos de roșii uscate la soare peste pui necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 468 calorii, 48G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, jumătăți de roșii uscate la soare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste un bol, rezervând ulei.
Puneți 1 1/2 linguri ulei rezervat într-un blender sau robot de bucătărie. Se toacă grosolan 2/3 cană de roșii scurse; se pune în blender sau robot de bucătărie.
Puneți uleiul și roșiile rămase în borcanul de roșii uscate la soare; rezervați pentru o altă utilizare.
Adăugați bulion și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) în blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Serviți puiul peste cuscus; deasupra cu sos.