Sosul de roșii de bază este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un sos la prețuri rezonabile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Rețete similare includ Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Sos De Roșii De Bază.
Instrucțiuni
1
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
2
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
3
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
4
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.