Sos De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 276 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), Sos De Roșii, și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță marecăldură medie.
Adăugați ceapă și cimbru; gatiti,amestecand des, pana cand ceapa este moale sitranslucid, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină; se amestecă constant timp de 3 minute.
Adăugați roșiicu sucuri; gatiti la foc mediu, amestecandocazional, pana se ingroasa si se aromeaza, aproximativ 30 de minute. Aruncați cimbru.Se amestecă scallions, smântână și 1/8 linguriță cayenne.Condimentează după gust cu sare, piper și multe altelecayenne, dacă se dorește.