Sos De Rozmarin-Unt

Sos De Rozmarin-Unt
Sosul de unt de rozmarin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 236 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de rozmarin, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui cu sos de unt de rozmarin pentru 2, Pui cu sos de unt de rozmarin, și Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați șalotul; gătiți până când șalotul s-a înmuiat și a devenit translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă vinul, smântâna, bulionul de pui și sucul de lămâie. Se fierbe până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, se condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
CremăCremă
SareSare
VinVin

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista