Sos De Rodie De Afine

Sos De Rodie De Afine
Sosul de rodie de afine este un fără gluten și vegan sos. O porție conține 623 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,06 USD pe porție. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de rodie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos De Afine-Rodie, Sos de afine-rodie, și Sos De Afine-Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și miez de mere și puneți cojile și miezurile într-o cratiță mică cu semințe de rodie, 1/2 cană de suc și 1/2 cană de zahăr. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați merele decojite și puneți-le într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați coaja de la jumătate dintr-o portocală, tocați foarte bine și adăugați la mere. Cojiți portocalele, tocați grosolan și adăugați în tigaie împreună cu afine și sucul rămas și zahărul. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia mică de pe foc și strecurați sucul într-o tigaie mai mare. Se răcește ușor solidele, apoi se împinge o sită pentru a îndepărta semințele și cojile, adăugând pulpa rămasă în tigaia mai mare. Amestecați nucile, dacă doriți. Gatiti aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți cald, la temperatura camerei sau răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista