Sos de rață și mere condimentat cu friptură lentă

Sos de rață și mere condimentat cu friptură lentă
Dacă aveți aproximativ 3 ore și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, sosul de rață și mere condimentat cu friptură lentă ar putea fi extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $6.16 pe portie, obțineți un sos care servește 2. O porție conține 2097 calorii, 53G de proteine, și 164g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 121 de fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, băț de scorțișoară, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Rață prăjită lent cu sos de vișine condimentat, Friptură de rață cu sos de portocale, și Friptură de rață cu sos de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați orice măruntaie și trageți excesul de grăsime din cavitatea rațelor. Folosiți o furculiță de prăjire sau o frigăruie pentru a înțepa pielea raței peste tot, faceți acest lucru ușor, deoarece nu doriți să străpungeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Condimentați generos în interior, frecați pielea cu puțin ulei și condimentați cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu jumătățile de lămâie, scorțișoară, anason stelat și usturoi. Așezați rața într-o cutie de prăjire încăpătoare (veți adăuga cartofi în cutie mai târziu). Prăjiți rața timp de 2 ore, înțepând din nou din când în când. Între timp, fierbeți cartofii timp de 10 minute până când sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rață întreagăRață întreagă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Scoateți rața din cuptor și creșteți căldura la 220C / 200C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați rața pe o scândură și turnați jumătate de grăsime din tablă. Aruncați cartofii în cositor, astfel încât să fie complet acoperiți în sucuri, apoi împingeți-i în partea laterală a cositorului. Așezați rața înapoi și dați-i ultimele 20-30 de minute în cuptor pentru a fi clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, faceți sosul de mere. Curățați și tăiați mărunt merele, aruncând miezul. Topiți untul într-o tigaie până la sfârâit, adăugați merele și condimentele, apoi amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă 100 ml suc de mere, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați un strop mai mult suc dacă merele devin puțin uscate. Gatiti pana cand merele s-au prabusit intr-un sos pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Scoateți rața din cuptor pe o scândură pentru a se odihni, apoi puneți cartofii înapoi în cuptor timp de 20 de minute pentru a se crocanta. Când rața s-a odihnit și cartofii s-au rumenit, sunteți gata să sculptați și să vă așezați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista