Sos de pâine și ceapă de lux
Sosul de pâine și ceapă de lux necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână pâine, ceapă, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos cremos de pâine și ceapă, Sos cremos de pâine și ceapă, și Negrese De Lux.
Instrucțiuni
Încălziți untul în tigaie medie până când abia începe să sfârâie. Gatiti ceapa la foc foarte mic cu cimbru si dafin timp de 15-20 de minute pana se inmoaie si doar usor aurii.
Se toarnă laptele în tigaie, se adaugă anasonul stelat și cuișoarele măcinate, se condimentează și se aduce la fierbere. Opriți focul și lăsați la infuzat cel puțin 10 minute. Se poate face cu o seară înainte.
Scoateți anasonul stelar și Golful și adăugați bucățile de pâine în tigaie. Aduceți înapoi la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și blitz folosind un blender manual. Reveniți la foc, amestecați crme frache și fierbeți ușor timp de 2 minute până se îngroașă. Poate fi făcut înainte și reîncălzit cu o stropire mai mult lapte. Sfat într-un castron, presărați cu piper crăpat și adăugați frunza de dafin, dacă doriți.