Sos de pâine și ceapă de lux

Sos de pâine și ceapă de lux
Sosul de pâine și ceapă de lux necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână pâine, ceapă, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos cremos de pâine și ceapă, Sos cremos de pâine și ceapă, și Negrese De Lux.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul în tigaie medie până când abia începe să sfârâie. Gatiti ceapa la foc foarte mic cu cimbru si dafin timp de 15-20 de minute pana se inmoaie si doar usor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă laptele în tigaie, se adaugă anasonul stelat și cuișoarele măcinate, se condimentează și se aduce la fierbere. Opriți focul și lăsați la infuzat cel puțin 10 minute. Se poate face cu o seară înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți anasonul stelar și Golful și adăugați bucățile de pâine în tigaie. Aduceți înapoi la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și blitz folosind un blender manual. Reveniți la foc, amestecați crme frache și fierbeți ușor timp de 2 minute până se îngroașă. Poate fi făcut înainte și reîncălzit cu o stropire mai mult lapte. Sfat într-un castron, presărați cu piper crăpat și adăugați frunza de dafin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista