Sos de pâine de porumb cu Pancetta, mere și ciuperci
Pansamentul cu pâine de porumb cu Pancetta, mere și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine artizanală crustă, mere Granny smith, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos de pâine de porumb cu cârnați, mere și ciuperci, Sos de pâine de porumb cu cârnați, mere și ciuperci, și Sos de pâine de porumb cu Chorizo și mere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lăsați pâinea tăiată cubulețe să stea pe tigăi de foi timp de câteva ore sau peste noapte, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Spălați bine ciupercile și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aruncați într-un bol cu uleiul de canola și presărați cu 1/2 linguriță de sare; ciupercile vor fi foarte acoperite. Împărțiți ciupercile între 2 tigăi de foi și prăjiți în jumătatea superioară a cuptorului timp de cel puțin 20 de minute, amestecând o dată la jumătatea prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor când ciupercile sunt maronii adânci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Reduceți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc mediu-mare până când grăsimea este redată și pancetta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Fără a curăța tigaia, adăugați ceapa și rumeniți timp de 5 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați merele, zahărul brun și 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana se rumeneste profund, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Reduceți focul la mediu și turnați vinul (aveți grijă dacă utilizați o flacără deschisă). Se amestecă și se fierbe pentru a reduce lichidul la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se toarnă amestecul de mere / ceapă într-un bol și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Întoarceți tigaia la foc mediu (din nou, fără spălare) și adăugați bulionul de pui, cimbru, turmeric, rozmarin, restul de 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Turmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Se încălzește câteva minute, apoi se lasă deoparte.
13
Adăugați pâinea într-un castron mare, apoi adăugați pancetta rumenită, ciupercile și amestecul de mere/ceapă (și orice sucuri care s-ar fi putut acumula). Apoi, adăugați amestecul de bulion treptat în timp ce aruncați ingredientele, fiind pregătit să nu folosiți tot lichidul, în funcție de gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Verificați condimentele la sfârșit și adăugați pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Se toarnă într-un vas mare de copt sau tigaie de fier și se coace până se rumenesc deasupra, 20 până la 25 de minute. (Sau puteți umple curcanul dacă sunteți în acest tip de lucru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Încălziți 2 linguri de scurtare într-o tigaie de fier, tigaie pentru brioșe sau altă tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
18
Combinați făina de porumb, făina și sarea într-un bol de amestecare. Într-un castron separat, combinați zara, laptele și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
19
Adăugați praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
20
Adăugați restul de 1/4 cană de scurtare topită, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
21
Se toarnă în tigaia fierbinte, netezind suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
22
Coaceți până se rumenesc deasupra, 20 până la 25 de minute.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Von Winning Winnings Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.