Sos de pâine cu șalotă cu unt

Sos de pâine cu șalotă cu unt
Rețeta se poate face sos de pâine cu șalotă cu unt în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de crengute de cimbru, lapte plin de grăsime, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pâine cremoasă și sos de șalotă, Budincă de pâine cu gogoși cu sos de rom cu unt, și Pâine Cu Bule De Unt.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie, apoi adăugați șalotele, cuișoarele, cimbru și dafin și gătiți foarte, foarte ușor timp de 15 minute până când sunt moi, translucide și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți cuișoarele, adăugați laptele și piperul, apoi aduceți la foc mic timp de 10 minute. Se amestecă pesmetul, se mai dau încă 5 minute la foc foarte mic până când pâinea s-a umplut frumos, apoi se amestecă smântâna și nucșoara. Pescuiește tulpinile din cimbru frunzele vor fi căzut. Condimentează după gust. Pentru a servi, radeți puțin mai multă nucșoară, stropiți cu puțină cremă și decorați cu o frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista