Sos De Pâine Creolă
Pansamentul pentru pâine Creolă durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cuburi de umplutură condimentate, țelină, bulion de pui și condimente de pasăre. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Creolă, Budincă De Pâine Creolă De Modă Veche Din New Orleans, și Budinca de paine creola cu sos Bourbon.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cuburi de umplutură și nuci pecan; pus deoparte. Într-o tigaie mare, sotati ceapa si telina in unt pana se inmoaie.
Adăugați creveți; gatiti si amestecati timp de 3 minute sau pana cand crevetii devin roz.
Se presară cu sos de ardei iute.
Adăugați la amestecul de umplutură și aruncați pentru a combina.
Adăugați bulionul, înlocuitorul de ouă și condimentul de pasăre; aruncați pentru a acoperi.
Lingura într-un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 30-35 minute sau până când un termometru introdus în apropierea centrului citește 165 CP. Pansamentul poate fi umplut în păsări de curte, dacă se dorește.