Sos De Prune

Sos De Prune
Sosul de Prune ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lichid de gătit, prune, vin kosher de struguri concord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Muschiulet de porc cu sos de Prune-ghimbir, File Mignon cu sos de prune Madeira, și Raft de miel cu sos de măsline-Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul și prunele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați amestecul de prune într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați lichid de gătit, miere și scorțișoară; procesați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista