Sos de porumb de țară cu nuci pecan

Sos de porumb de țară cu nuci pecan
Reteta țară Cornbread Dressing cu nuci pecan ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o farfurie care servește 10. O porție conține 313 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare și piper kosher, țelină, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Porumb De Țară, Sos de pâine de porumb cu cârnați și nuci pecan, și Sos de pâine de porumb, castan și șuncă de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de caserolă de 3 1/2 litri cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă țelina și ceapa și se sotează până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă Salvia, cimbrul și usturoiul și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se sotează până se parfumează foarte mult și toate legumele sunt foarte moi, iar ceapa este translucidă, încă 3 minute. Amestecați pecanele tocate în ultimul minut de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți din căldură.
6
Adăugați pâinea de porumb și pâinea de țară într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați legumele fierte și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Bateți împreună bulionul și ouăle într-un bol mediu și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se toarnă amestecul peste pâine și se amestecă împreună cu o lingură de lemn până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
10
Se toarnă pansamentul în vasul cu caserole și se coace până se gătește și auriu deasupra, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cornbread. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista