Sos De Portocale-Caramel

Sos De Portocale-Caramel
Sosul de portocale-Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 421 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de portocale, zahăr, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, și Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați 1/2 cană zahăr și 1/2 cană suc de portocale. Gatiti la foc mare, agitând tigaia des, până când amestecul este de culoare chihlimbar și foarte Bulbuc, aproximativ 8 minute; nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se adaugă 1 cană de frișcă (amestecul va bula). Întoarceți tigaia la foc mediu și amestecați până când caramelul este neted; creșteți căldura și fierbeți energic, amestecând ocazional, până când amestecul acoperă lingura într-un strat subțire, uniform, 1 până la 2 minute; sosul se îngroașă când se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se servește cald sau rece. Dacă sosul este mai gros decât se dorește, mai amestecați câteva linguri frișcă sau reîncălziți într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%) până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista