Sos de porc și fasole neagră

Sosul de porc și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de porc, dovleceii, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Sos de porc și fasole neagră, Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în benzi de 2x1x1/8 inci.
Se amestecă sosul de prăjit și sosul de fasole.
Pulverizați wok sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mare.
Adăugați carne de porc; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Adăugați mazărea, dovlecelul și ardeiul gras; se prăjește 2 minute.
Se amestecă amestecul de sos; gatiti si amestecati 1 minut.