Sos de pizza Essanaye
Sosul de Pizza Essanaye ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr brun, oregano, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza de roșii prăjită cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Hawaiian pizza sos de scufundare pentru rulouri de Pizza de la xvideo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sosul de roșii, ardeiul roșu, cimbrul, condimentul Italian, busuiocul, oregano, sarea și zahărul brun împreună într-o cratiță la foc mic; se fierbe, amestecând ocazional, timp de 45 de minute. Refrigerați peste noapte înainte de utilizare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.