Sos de Pizza de casă de la zero
Sos de Pizza de casă de la zero ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul 1 oră și 10 minute. 87 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Sos de Pizza de casă (de casă americană cu McCormick), și Pizzan All-American și sos de Pizza de casă.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, apa și uleiul de măsline într-un blender sau robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Transferați amestecul de roșii într-o oală mare.
Se amestecă zahărul, sarea de usturoi și oțetul în amestecul de roșii și se fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă, 1 până la 2 ore, amestecând ocazional.
Turnați sosul de roșii într-un blender curat sau robot de bucătărie nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când sosul de roșii este foarte neted.