Sos De Pizza Cu Roșii Coapte
Sosul de pizza cu roșii coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu sos. Această rețetă face 4 porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți roșii, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ sos de pizza cu roșii de bază , cum se prepară sosul de pizza cu roșii, Tartă De Roșii Coapte, și Salsa de roșii verde (necoapte) pentru conserve.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile, zahărul, fulgii de chile, sarea și piperul. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând des, până când este foarte gros, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă oregano.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.