Sos de pizza
Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încearcă să prepari sos de pizza acasă. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto-ovo are 6 porții și costă 66 de cenți per porție . Acest sos are 101 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, supă de pui, frunze de busuioc și frunze de busuioc. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 78% . Rețete similare sunt sosul Zhoug (cunoscut și sub numele de sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu , Pittata - Pizza Frittata și Pizza Alouette® Baby Brie® cu ardei caramelizat și ceapă .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Adăugați o lingură sau cam așa ceva de ulei de măsline într-o tigaie încinsă, la foc mediu-mare. Adăugați usturoiul și ceapa tocată și amestecați-le. Gătiți până când ceapa se înmoaie, 4-5 minute.
Adăugați supa de pui, amestecând cu un tel pentru a deglaza fundul cratiței. Gătiți până când lichidul se reduce la jumătate.
Adăugați roșiile zdrobite și amestecați pentru a le omogeniza.
Adăugați sare și piper după gust și un praf de zahăr.
Adăugați oregano uscat și busuiocul. Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute.