Sos de paste de 20 de minute
Sosul de paste de 20 de minute este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 138 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, fulgi de chili, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sos De Paste De 30 De Minute În Timpul Săptămânii, Paste Cu Sos De Carne De 15 Minute, și Paste cu șuncă de 15 Minute, mazăre și sos de smântână.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ceapa, usturoiul și uleiul. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. În timp ce ceapa gătește, tocați frunzele de busuioc.
Adăugați la ceapă împreună cu roșiile și sucul, vinul și fulgii de chili. Se fierbe până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute, amestecând des și rupând roșiile în bucăți mici. Utilizați fierbinte.