Sos De Paste Cu Busuioc De Roșii De Casă
Sosul de Paste cu busuioc de roșii de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 208 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Sos De Paste Cu Busuioc De Roșii De Casă, Gnocchi de casă cu sos de busuioc de roșii, și Lasagna cu tăiței de busuioc de casă și cârnați-sos de roșii.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti rosiile in untul topit pana incep sa se destrame, 5 pana la 7 minute.
Adăugați busuiocul, uleiul de măsline, sarea de usturoi, sarea și piperul. Amestecați încet făina în amestec și gătiți până începe să se îngroașe, 5 până la 7 minute. Se amestecă apa prin amestec pentru a rupe orice bucăți de făină.
Se amestecă usturoiul în sos și se fierbe încă 5 minute.