Sos De Ouă De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ouă de modă veche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 12 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sherry, unt, ou fiert tare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tata ' s Giblet sos, Sos De Giblet, și Sos De Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, 2 minute. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute sau până când dulciurile sunt bine gătite și sosul este îngroșat. Amestecați sherry și oul chiar înainte de servire.
* 1/4 ceasca fiecare pipotă de pui fin tocat și ficat pot fi înlocuite.