Sos de orez sălbatic și mere

Sos de orez sălbatic și mere
Orezul sălbatic și pansamentul cu mere durează 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 185 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Pansament Cu Orez Sălbatic, Pansament Cu Orez Sălbatic, și Pansament Cu Orez Sălbatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau aragaz de orez, combinați orezul brun și apa. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se reduce focul la minim. Setați un cronometru timp de 20 de minute. Când timpul a trecut, amestecați orezul sălbatic instant. Continuați să fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged și apa a fost absorbită, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și condimentați cu salvie, cimbru și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți timp de 10 minute sau până când pâinea este ușor prăjită și condimentele sunt parfumate. Se lasă deoparte să se răcească ușor. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mare, aruncați cuburile de pâine cu țelina, morcovul, ceapa și merele. Se amestecă orezul până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă bulionul de pui uniform deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți folia de aluminiu și coaceți încă 10 minute dacă vă place un blat crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista