Sos de orez roșu Savannah și creveți
Savannah orez roșu și creveți Dressing ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, orez brun instant, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Savannah Red Rice, Savannah Red Rice, și Cel mai bun dintre cele mai bune orez roșu Savannah.
Instrucțiuni
Cojiți creveții; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Scoateți și aruncați carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Adăugați șuncă de țară, ceapă și ardei gras; gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Adăugați roșiile, pasta de roșii și bulionul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește ușor.
Procesați amestecul de roșii într-un blender sau robot de bucătărie 15 secunde sau până se omogenizează, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale.
Combinați orezul și amestecul de roșii. Puneți o lingură într - un vas de copt de 8 x 8 inci.
Coaceți la 350, acoperit, timp de 25 de minute.
Adăugați creveți și coaceți, acoperiți, 15 minute suplimentare sau până când orezul este fraged și creveții devin roz.
Notă: în testare am folosit orezul brun instant al unchiului Ben.