Sos De Orez Murdar

Sos De Orez Murdar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul de orez murdar. O porție conține 642 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână orez, blaturi de ceapă verde, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Orez Murdar, Orez Murdar, și Orez Murdar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a pune ficatul de pui în apă clocotită și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scoateți din apă și puneți-l într-un robot de bucătărie și procesați-l într-o textură asemănătoare pateului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Într-o oală separată, adăugați granulele de bulion în apă clocotită, apoi adăugați vinetele. Reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Rumeniți carnea într-o oală din fontă ușor unsă și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă excesul de grăsime.
6
Scoateți carnea și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se adaugă țelina, ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați înapoi ficatul de pui, amestecul de carne și vinetele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați condimente Cajun după gust. Se fierbe încet timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
10
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului și adăugați la pansament puțin câte puțin până când atingeți echilibrul care vă place de orez la amestecul de pansament. La sfârșit, adăugați blaturile de ceapă verde tocate. Simmer pentru câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Livadia Albarino
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista