Sos De Orez Basmati

Sos De Orez Basmati
Pansamentul de orez Basmati este o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 468 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chimen măcinat, pere bosc, migdale tăiate și stafide aurii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Rețete similare includ Sos de orez Basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos, Orez Basmati-cum să gătești orez Basmati, și Orez Basmati-cum să gătești orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu laturile joase sau o tigaie mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul și când începe să fumeze ușor, adăugați usturoiul și ceapa. Se condimentează cu sare și se adaugă fulgii de ardei roșu, chimenul, ghimbirul și coriandrul și se amestecă pentru a se amesteca. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul si ceapa devin translucide, 5 pana la 8 minute. Se amestecă orezul și se amestecă pentru a se amesteca. Prăjiți orezul cu ceapa și condimentele timp de un minut, apoi adăugați bulionul de pui. Se fierbe la foc mic până când orezul este aproape gătit, 16 până la 18 minute. Rezistați tentației de a amesteca orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Transferați orezul într-un castron mare, fulgi cu o furculiță și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Finalizați pansamentul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. amestecați migdalele tăiate, stafidele aurii, feliile de pere și oul în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați într-un vas de copt dreptunghiular, acoperiți și coaceți până devin aurii și fierte, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista