Sos De Oaie Mangalorean

Sos De Oaie Mangalorean
Sosul de oaie Mangalorean ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $5.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 847 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cozi de miel, ulei vegetal, semințe de Mac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Sos de carne de vită și slănină mangaloreană, Tocană De Oaie, și Curry De Oaie.

Instrucțiuni

1
Frecați mielul pe toate suprafețele cu pasta de ghimbir/usturoi și sare. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți pasta masala sau până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pentru a face Masala: Preîncălziți tigaia din fontă la foc mare până la fumat. Reduceți căldura la mediu. adăugați scorțișoară, semințe de mac, ardei iute, nucă de cocos, coriandru, chimen și cuișoare. Gatiti, amestecand si aruncand constant pana cand parfumati, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Transferați într-un blender, adăugați ceapă și puls, adăugând 1 cană de apă în trepte mici până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul în cratița cu fundul greu la foc mediu-mare până când strălucește. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați pastă masala. Gatiti, amestecand continuu pana se separa uleiul, aproximativ 10 minute. Uleiul ar trebui să capete culoarea roșie a masalei în această etapă. (Aveți grijă să stea din drum, paste Masala splutter.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați bucățile de miel și cartoful și amestecați până când sunt acoperite cu pastă de masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Adăugați 2 căni de apă, amestecați pentru a combina și condimentați ușor cu sare (bulionul se va reduce, așa că nu depășiți sezonul). Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când mielul este complet fraged, aproximativ o oră și jumătate. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se ornează cu un strop de var și frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
9
Se servește fierbinte cu o pâine sau orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista