Sos De Oaie Mangalorean

Sos De Oaie Mangalorean
Sosul de oaie Mangalorean ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $5.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 847 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cozi de miel, ulei vegetal, semințe de Mac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Sos de carne de vită și slănină mangaloreană, Tocană De Oaie, și Curry De Oaie.

Instrucțiuni

1
Frecați mielul pe toate suprafețele cu pasta de ghimbir/usturoi și sare. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți pasta masala sau până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pentru a face Masala: Preîncălziți tigaia din fontă la foc mare până la fumat. Reduceți căldura la mediu. adăugați scorțișoară, semințe de mac, ardei iute, nucă de cocos, coriandru, chimen și cuișoare. Gatiti, amestecand si aruncand constant pana cand parfumati, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați într-un blender, adăugați ceapă și puls, adăugând 1 cană de apă în trepte mici până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul în cratița cu fundul greu la foc mediu-mare până când strălucește. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați pastă masala. Gatiti, amestecand continuu pana se separa uleiul, aproximativ 10 minute. Uleiul ar trebui să capete culoarea roșie a masalei în această etapă. (Aveți grijă să stea din drum, paste Masala splutter.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați bucățile de miel și cartoful și amestecați până când sunt acoperite cu pastă de masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Adăugați 2 căni de apă, amestecați pentru a combina și condimentați ușor cu sare (bulionul se va reduce, așa că nu depășiți sezonul). Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când mielul este complet fraged, aproximativ o oră și jumătate. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se ornează cu un strop de var și frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
9
Se servește fierbinte cu o pâine sau orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista