Sos De Măruntaie Maro Bogat
Rich Brown Giblet Gravy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 89 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări. Tăiați măruntaiele și tăiați gâtul în 3 sau 4 bucăți.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați măruntaiele tocate, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1/2 cană bulion. Se fierbe și se amestecă des până când carnea și legumele se rumenesc foarte bine, 15 până la 20 de minute.
Adăugați încă 1/2 cană de bulion, răzuiți fără picături și repetați pasul.
Adăugați 9 căni de bulion, frunze de dafin, port și piper, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite. Acoperiți și fierbeți până când măruntaiele sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficatul și fierbeți încă 10 minute.
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Măsurați bulionul. Dacă aveți mai mult de 8 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați mai mult bulion de pui.
Scoateți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele (opțional).
Amestecați ușor amidonul de porumb cu 2/3 cană de apă.
Se adaugă în bulion în tigaie și se amestecă la foc mare până când sosul fierbe, aproximativ 5 minute. Dacă doriți, răzuiți picăturile de curcan în sos și amestecați până la fierbere.
Adăugați mănuși, dacă doriți, și amestecați încă 1 până la 2 minute.
Se toarnă într-un castron.
Se adaugă sare după gust.