Sos De Măruntaie Maro Bogat

Sos De Măruntaie Maro Bogat
Rich Brown Giblet Gravy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 89 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări. Tăiați măruntaiele și tăiați gâtul în 3 sau 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați măruntaiele tocate, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1/2 cană bulion. Se fierbe și se amestecă des până când carnea și legumele se rumenesc foarte bine, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați încă 1/2 cană de bulion, răzuiți fără picături și repetați pasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați 9 căni de bulion, frunze de dafin, port și piper, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite. Acoperiți și fierbeți până când măruntaiele sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficatul și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
FicatFicat
PortPort
5
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Măsurați bulionul. Dacă aveți mai mult de 8 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați mai mult bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Amestecați ușor amidonul de porumb cu 2/3 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se adaugă în bulion în tigaie și se amestecă la foc mare până când sosul fierbe, aproximativ 5 minute. Dacă doriți, răzuiți picăturile de curcan în sos și amestecați până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați mănuși, dacă doriți, și amestecați încă 1 până la 2 minute.
10
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista