Sos De Mure

Sos De Mure
Sosul de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 153 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mure, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, Sos De Mure, și Sos De Mure.

Instrucțiuni

1
Combinați murele și zahărul într-o cratiță; aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute. Procesați amestecul printr-o moară alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Combinați o cantitate mică de amestec fierbinte de mure și amidon de porumb; se amestecă în amestecul de mure rămas. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si se ingroasa. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista