Sos De Mure
Sosul de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 153 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mure, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, Sos De Mure, și Sos De Mure.
Instrucțiuni
Combinați murele și zahărul într-o cratiță; aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute. Procesați amestecul printr-o moară alimentară.
Combinați o cantitate mică de amestec fierbinte de mure și amidon de porumb; se amestecă în amestecul de mure rămas. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si se ingroasa. Mișto.