Sos De Mic Dejun Cu Căpșuni
Sosul de mic dejun cu căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 14 și costă 61 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, căpșuni, coloranți alimentari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Mic Dejun Shortcakes Cu Căpșuni, și Shake-Uri De Mic Dejun Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale; se aduce la fierbere la foc mediu.
Adăugați căpșuni; reveniți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți.
Se servește cald peste vafe sau clătite.