Sos De Mere Verde

Sos De Mere Verde
Sosul de mere verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mere, arpagic, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Scoici Tocite Și Sos De Mere Verzi, Cotlet de porc monstru la grătar cu Tomatillo și sos de mere verzi, și Sănătos și delicios: cotlet de porc cu Tomatillo și sos de mere verzi.

Instrucțiuni

1
Puneți mere și puneți-le într-o cratiță la foc mediu cu zahărul, grappa, scorțișoara, sarea și sucul de lămâie. Gatiti pana se inmoaie si se descompun, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
GrappaGrappa
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc, se amestecă arpagicul și se servește imediat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista