Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Sosul de mere sărat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 155 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cidru de mere, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sos De Mere Savuros, Latkes de cartofi-păstârnac cu sos de mere sărat, și Sos de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță; reduceți focul și fierbeți 15 minute. Se răcește ușor; aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Procesați amestecul de mere într-un blender sau robot de bucătărie, în loturi, până la omogenizare. Reveniți la cratiță și amestecați untul, hreanul și sucul de lămâie. Gatiti la foc mic 2-3 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici