Sos De Mentă De Căpșuni
Sosul de mentă de căpșuni necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 5,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 622 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți frunze de mentă, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca un sos. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kebab de căpșuni la grătar cu sos de Lămâie-Mentă, Mojo de mentă (sos de usturoi în stil portorican cu mentă), și Blinele de mazăre, mentă și Feta cu sos de scufundare cu mentă de iaurt (fără Gluten, fără cereale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, mierea și frunzele de mentă într-o cratiță mică; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pana se dizolva mierea, 1-2 minute.
Se toarnă amestecul în blender.
Turnați sosul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face sosul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi, dacă este necesar, până la neted. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța sosul chiar în vasul de gătit.
Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă sucul de lămâie.
Serviți cald sau la temperatura camerei.