Sos De Mentă De Căpșuni
Sosul de mentă de căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 32 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, miere, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Kebab de căpșuni la grătar cu sos de Lămâie-Mentă, Mint Mojo (sos de usturoi în stil portorican cu mentă), și Fritters de mazăre, mentă și Feta cu sos de scufundare de mentă cu iaurt (fără Gluten, fără cereale).
Instrucțiuni
Puneți căpșunile, mierea și menta într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se dizolva mierea.
Așezați amestecul de căpșuni într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină; aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie.